kwami_ivory

Skillz Festival trekt ruim 1400 bezoekers

SCHIEDAM - Op zaterdag 6 juli organiseerde de Cultuurfabriek Schiedam de tweede outdoor-editie van het SKILLZ Festival op de Kloosterplaats in Schiedam. De eerste editie werd bezocht door 950 bezoekers. Ondanks het slechte weer trok deze tweede editie ruim 1.400 bezoekers. Jong en oud van verschillende culturen: allemaal kwamen zij voor de artiesten en talenten van SKILLZ.


Op het hoofdpodium waren er optredens te zien van bekende artiesten zoals Henkie T, Equalz, Idaly, DJ Dylvn en de Schiedammer Momi. Tijdens de SKILLZ showcase heeft het Schiedams talent laten zien dat Schiedam een groot aantal "up-comming" artiesten herbergt, ruim 13 talenten stonden dit jaar klaar om hun eerste show voor het grote publiek te performen. Zij hebben allen de afgelopen maanden coaching lessen gekregen van de Cultuurfabriek Schiedam en studio Akademix.

Volgend jaar wilt de organisatie het groter aanpakken; een nieuwe locatie, meer randprogrammering en nog grotere acts maar het belangrijkste blijft de aandacht voor het ontwikkelen van lokaal talent.

Meer berichten