Een avondje uit bij Euroscoop Cinema en Leisure Centrum in Schiedam

SCHIEDAM - Een filmpje pakken of een complete (mid)dag of avond uit? Euroscoop Cinema en Leisure Centrum is de place to be. Kies uit de nieuwste films, bekijk ze vanuit een zeer comfortabele stoel met een bak vers gepopte popcorn en geniet vooraf of achteraf van een lekker hapje en drankje of een bezoekje aan GlowGolf Schiedam en Sir Winston Fun & Games.

Euroscoop Cinema en Leisure is perfect bereikbaar. Vanaf afrit 11 (A20, Schiedam Centrum) rijden auto's gemakkelijk de Euroscoopgarage in. Parkeren kan direct onder de bioscoop. Bezoekers aan de bioscoop betalen € 1,00 voor 3 uur. Station Schiedam Centrum bevindt zich op slechts 3 minuten loopafstand.

Maandag = Filmdag
Op maandag is een bezoek aan Euroscoop Cinéma en Leisure Centrum extra voordelig. Een bioscoopticket kost op maandag slechts € 6,50.

Filmdeals
Euroscoop biedt in combinatie met De Beren Schieveste, Mr. Chow Asian Streetfood en Bram's Gourmet Frites filmdeals aan, een bioscoopticket gecombineerd met een puntzak frites tot aan een compleet 3-gangen menu. Ook Fred & Harry's en Happy Italy zijn dagelijks geopend voor lunch en diner.

Meer berichten