Oplevering Nassaustede Schiedam feestelijk ingeluid tijdens zonovergoten bouwfestijn

SCHIEDAM - Op een zonovergoten werden donderdagmiddag 20 juni vertegenwoordigers van de gemeente Schiedam, de kopers van Nassaustede en andere geïnteresseerden feestelijk ontvangen door ontwikkelende bouwer Gebroeders Blokland en ontwikkelaar Zuiderzee vastgoed. Op het bouwterrein Nassaustede in Schiedam werd de oplevering van het complex met een officiële handeling ingeluid.


Wethouder Minhas heeft een mooie toespraak gehouden over de ontwikkeling van Schiedam en de behoefte aan een mooie bestemming voor het monumentale zusterhuis en het omliggende terrein. Na de verschillende toespraken heeft de wethouder het gebouw officieel geopend door een groot lint door te knippen.

Nassaustede is een ontwikkeling van Zuiderzee vastgoed en Gebroeders Blokland, waarvan de laatstgenoemde ook de bouwer is van het complex. Het is een bijzonder appartementencomplex waar oud en nieuw elkaar stijlvol ontmoeten. Het monumentale zusterhuis uit 1936 en het nieuwbouwcomplex zijn middels een tussenportaal aan elkaar verbonden. Veel van de oude elementen uit het zusterhuis zijn behouden gebleven en met nieuwe elementen gecombineerd waardoor haar unieke karakter is ontstaan.

Na de officiële handeling konden genodigden een rondleiding door het complex krijgen. Onder het genot van een hapje en drankje werd er gezellig gepraat en van de onverwachte zon genoten.

Vijfentwintig van de appartementen zullen de nieuwe zorgvilla "Villa van Oranje" van Stepping Stones vormen. Persoonlijke aandacht, tijd voor elkaar en fijne activiteiten zorgen voor een warme en familiaire sfeer die belangrijk zijn voor een huiselijk en veilig gevoel dat belangrijk is voor de ouderen met dementie die hier zullen wonen. Kijk op www. steppingstones.nl voor de beschikbare appartementen.

De vijftien koopappartementen zijn allemaal verkocht en zullen deels via één van de kopers verhuurd worden. Kijk op www.nassaustede.nl voor meer informatie over dit project. De oplevering van het complex zal naar verwachting in juli 2019 plaatsvinden.

Meer berichten