'Korenbeurs is super locatie voor TOONkunstkoor Schiedam'

SCHIEDAM -  Dit bericht is door Yolande Kleiss ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl. 

'In het kader van IK TOON gaf het TOONkunstkoor Schiedam een inloopconcert in de Korenbeurs.

De Korenbeurs is echt een super locatie voor een inloopconcert. Veel mensen die naar de Bibliotheek komen blijven even luisteren, kinderen gaan er lekker bij liggen en Cesant zorgt ervoor dat alles gastvrij verloopt.

Het Toonkunstkoor had een gevarieerd repertoire en kwam in deze ruimte, met zeer mooie akoestiek, goed tot haar recht. Een ontspannen maar zeer bevlogen dirigent, Willem Blonk, zorgde voor goede inzetten en verrassend zuiver zingen. De jarige pianist Miroslav Dimitrov had er ook veel zin en laveerde het koor moeiteloos langs moeilijke passages en speelde ook virtuoos mooie solostukjes.

Het koor gaat zich nu voorbereiden op een concertreis naar Frankrijk en een groot concert in november. Rossini, Petite Messe solonelle, staat dan op het programma. We zijn op zoek naar enthousiaste leden en projectleden. Voor meer informatie: www.toonkunstkoorschiedam.nl'

Meer berichten