Voorrondes van NK Bommetje in Schiedam!

SCHIEDAM - De voorrondes van het NK Bommetjen vinden zondag 16 juni in Schiedam plaats. In zowel Zwembad Zuid als Groenoord kunnen deelnemers strijden voor een plek in de finale. Tijdens deze finale kunnen er mooie prijzen worden gewonnen, zoals een weekend naar Disneyland Parijs of €1.000,- aan prijzengeld.


Bij het NK Bommetje zijn er drie leeftijdscategorieën waar deelnemers gaan proberen de hoogste spetters te maken. Er kan opgegeven worden voor kinderen van 10 jaar en jonger en 11 t/m 15 jaar. Daarnaast is er een categorie voor volwassenen vanaf 16 jaar. Voor alle deelnemers is er een leuk presentje. Winnaars van elke categorie krijgen naast de felbegeerde finaleplek ook nog eens een zomerabonnement voor Zwembad Groenoord.

In Zwembad Zuid barst de strijd om 12.00 uur los, terwijl in Groenoord de deelnemers vanaf 13.00 uur hun sprong kunnen wagen. Het NK Bommetje wordt dus gecombineerd met Vaderdag, waarop vaders gratis mogen komen zwemmen bij beide zwembaden. Een mooie gelegenheid dus om gezellig met het hele gezin een dagje te komen zwemmen en springen in het zwembad. Opgeven voor het NK Bommetje kan via www.optisport.nl/nkbommetje.

Meer berichten