Met Andere Ogen vertelt het veelkleurige verhaal van Schiedam Oost

Schiedam - Wijkbewoners uit Schiedam Oost vertellen hun persoonlijke verhaal in de nieuwe vertelvoorstelling Met Andere Ogen in Het Huis van Oost op 26 juni. Inclusief dialoog met het publiek. Alle wijkbewoners en andere geïnteresseerden zijn van harte welkom om de voorstelling bij te wonen!


Op woensdag 26 juni speelt de theatervoorstelling Met Andere Ogen in het Huis van de Wijk Oost. Theatermaker Bob van der Lugt en Stichting Mooi Werk ontwikkelden deze vertelvoorstelling samen met en voor wijkbewoners uit Schiedam Oost.
Tijdens het stuk vertellen vijf buurtbewoners met verschillende afkomst en achtergrond hun persoonlijke verhaal. Wat waren belangrijke momenten in hun leven? En hoe trots zijn ze nu?
Ontroerende verhalen, maar vooral ook herkenbare verhalen. Na een korte voorstelling is er gelegenheid voor gesprek met het publiek en praten we verder over deze herkenbaarheid. De voorstelling is gratis en vind plaats van 19:30 tot 21:00 uur aan de Boerhavelaan 79 in Schiedam. De
inloop is vanaf 19:00 uur met koffie en thee (tegen een kleine contante vergoeding). Kijk voor meer informatie op www.stichtingmooiwerk.nl/agenda.
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden