Emoties bij lancering nieuwe single Martino

SCHIEDAM – Hoe muziek kan ontroeren, bleek zondagmiddag wel in café De Herinnering. De zingende steward Martino Burger lanceerde er zijn nieuwste nummer, 'Mijn liefste kind', en hij bracht het met veel emotie. Het raakte de gasten van het café op de hoek van Hoogstraat en Korte Dam en toen de bijbehorende videoclip werd vertoond, pinkte menigeen een traantje weg. Caithlyn, de dochter van een cafébezoekster, bleek een belangrijke rol te spelen in de clip en dat gaf het lied iets ontroerends en dichterlijks schoons.


 

Door Kor Kegel en Brigit van den Heuvel

Martino's partner Joop Daemen presenteerde de muziekmiddag. Iedereen kwam voor Martino, maar het geduld werd op de proef gesteld, want eerst was er een optreden van Seline. Zij trakteerde het publiek op 'Three little birds' en kreeg de gasten stil met haar 'Unchained melody'. Na een toegift en de belofte om snel terug te komen verliet zij het podium.

Seline maakte plaats voor Meriam Bruggink, die haar eigen nummer 'Als ik ga' ten gehore bracht. Maar de twee uitbaters van café De Herinnering hadden nog een verrassing in petto. Meriam en Martino traden op als gelegenheidsduo en hun stemmen bleken wonderwel bij elkaar te passen. Dat kon je goed horen in een nummer als 'Calm after te storm' en de toegift 'Paradise by the dashboard light'.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden