Xenos Schiedam wordt compleet vernieuwd

Schiedam - De Xenos in winkelcentrum De Passage lanceert binnenkort haar compleet vernieuwde winkelformule en het daarbij behorende assortiment. Het wordt een overzichtelijke, frisse winkel waarin klanten door verschillende werelden worden geleid en steeds verrast worden door leuke producten om het thuis gezellig te maken. Om de ombouw naar Xenos nieuwe stijl te kunnen realiseren, zal de winkel een paar dagen dicht gaan. Op donderdag 4 juli staat de feestelijke heropening gepland.


Om ruimte te maken voor het nieuwe assortiment en het nieuwe interieur is er speciale verbouwingsuitverkoop in de week voorafgaand aan de tijdelijke sluiting van de winkel. De winkel is vanaf 23 juni een aantal dagen gesloten om deze te voorzien van een complete nieuwe look en feel. Op 4 juli zal de nieuwe winkel in winkelcentrum De Passage aan het Broersveld 43 open gaan. Dit gaat gepaard met een feestelijke acties en mooie openingsaanbiedingen.

Nieuwe uitstraling Wat blijft binnen de vernieuwde formule is het vertrouwde, herkenbare én betaalbare assortiment van wonen, tafelen, food, feest en hobby. Komende zomer wordt het een kleurrijk geheel, want dan staan de zonnige thema's zoals Mexico, Ibiza en Tropical centraal. Voor zowel binnen als buiten, wonen en tafelen. Ook in het voor Xenos zo typerende foodassortiment zijn bijzondere ingrediënten verkrijgbaar die helpen bij het samenstellen van een heerlijke maaltijd. Nieuw is ook de mogelijkheid om gemakkelijk via een bestelzuil in de winkel online bestellingen te plaatsen. Hierbij hebben klanten de keuze om de bestelling thuis te laten bezorgen of gratis op te halen in de winkels.

Over Xenos Xenos is de meest verrassende winkel van Nederland. Niet voor niets betekent het Griekse woord Xenos 'vreemd'. Met bijna 150 winkels is Xenos sinds 1973 een succesvolle winkelformule verspreid over heel Nederland. Dit succes begon binnen de kruideniersformule P. de Gruyter & zn., waar de artikelen uit het Verre Oosten werden geïmporteerd. Vandaag de dag zijn bij Xenos artikelen van over de hele wereld te vinden die leuk, lekker én anders zijn.

Xenos is uitgegroeid tot een keten van woon-, decoratie- en cadeauwinkels waar de leukste producten en accessoires tegen betaalbare prijzen worden verkocht. Vanuit het distributiecentrum in Waalwijk worden de winkels dagelijks bevoorraad met nieuwe producten. Producten die ook op www.xenos.nl te verkrijgen zijn.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden