Sprookjesachtige Opkikkerdag voor Schiedamse Lara (6) en familie

SCHIEDAM - Afgelopen dinsdag (4 juni) stond er voor Lara (6) en haar familie een unieke dag op de planning: hún Opkikkerdag. De ene na de andere verrassing stond ze op deze sprookjesachtige dag te wachten. Met als doel? Alle zorgen even vergeten en met het gezin volop genieten. Lara is namelijk ziek. Dit heeft impact op haar leven, maar ook op van dat van haar ouders en zusje Lotte (2). Daarom nam Stichting Opkikker ze mee naar een wereld waar de ziekte even géén hoofdrol speelt: de unieke Opkikkerwereld. Met een persoonlijk programma en persoonlijke begeleiding werd het een dag die ze niet snel zullen vergeten!


De dag begon al spannend op een piratenboot waarbij ze op zoek gingen naar een schat. Nadat ze van de spanning waren bijgekomen was het tijd om een feestje te bouwen: Opkikker was jarig en dat moest natuurlijk gevierd worden! Nog vrolijk van het feestje werd het hele gezin vastgelegd op de gevoelige plaat door een professionele fotograaf. Na de lunch werden de zusjes en familie omgetoverd tot heuse prinsen en prinsessen, waarna ze in het koninklijke paleis door de lakei op hun wenken werden bediend. Daarna wachtte ook nog een prachtige koets die ze naar hun laatste activiteit vervoerden: een super spannende vlucht in een helikopter! Als allerlaatste stond er een uitgebreid diner buffet en een optreden op ze te wachten. Wat een dag!

Stichting Opkikker 
Als je kind ziek is, kun je als gezin alle kracht gebruiken, kracht die er soms simpelweg niet (meer) is. Precies waar Stichting Opkikker bij helpt. Met een keten van kracht zetten zij zich elke dag vol overgave in om deze gezinnen, op de momenten dat het er echt toe doet, te ontzorgen en de energie te geven om door te gaan. Met man en macht, met vrijwilligers en enthousiastelingen, met donateurs en sponsors, wordt geholpen om gezinnen met een ziek kind een positieve boost te geven. Vandaag, morgen en volgend jaar. Zo bouwen ze aan een langdurige keten van kracht. Voor zoveel mogelijk gezinnen, zonder verlies van persoonlijke aandacht. Want tegenover ieder persoon die aandacht krijgt, staat iemand die belangeloos aandacht geeft. Samen wordt het verschil gemaakt in de levens die extra kracht en energie nodig hebben.

Meer weten over Stichting Opkikker? Neem een kijkje op www.opkikker.nl

Meer berichten