Spieringshoek Lyceum viert 50 jaar Klas 5A1 1969-2019

Schiedam - Dinsdag 4 juni kort na het middaguur is het precies 50 jaar geleden dat Klas 5A1 van het Spieringshoek Lyceum in Schiedam het HBS diploma haalde. De oud-klasgenoten vinden dat een goede reden voor een feestje op die dag. Waar kunnen zij dat beter doen dan in Schiedam, waar zij binnen en buiten de houten schoolmuren zo gezwoegd hebben.


De Reüniecommissie 1969-2019 bestaande uit de oud-leerlingen Jan Havermans, Tineke Westhuis, Marleen Reukema en Willem Jan Dolk (v.l.n.r. op de foto)  heeft een programma samengesteld, dat voldoende gelegenheid biedt voor een goed gesprek tijdens de lunch en de rondleiding in de gebouwen van het SG Spieringshoek, voor beweging langs de Poldervaart, voor een bezoek aan het Gemeentemuseum en voor lekker eten en drinken in het centrum van Schiedam. Kortom de reüniecommissie heeft voor 'hun klas' een afwisselende, geheel verzorgde gezellige dag georganiseerd. Daarvoor is reeds afgelopen najaar overleg gevoerd met de leiding van de school waar zij een warm onthaal kregen en enthousiast medewerking aan deze bijzondere reünie werd toegezegd.

Schiedam werd in de afgelopen maanden bij herhaling door de commissie bezocht om het programma te bespreken en locaties te bezoeken. De reünisten hopen natuurlijk ook dat hun oud-leraren en oud-leraressen dit nieuws bereikt en zij zich op 4 juni bij de lunch op school kunnen aansluiten.  

Contactpersoon:
Reüniecommissie 1969-2019
Marleen Reukema - marleen.reukema@planet.nl
 
 

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden