Schiedams Boekhuis viert Bookstore Day met stadsdichter Feetje en zeepkist!

Schiedam - Komende zaterdag, 25 mei vindt de derde Independent Bookstore Day in Nederland plaats. Die dag vieren we de boekwinkel en de lezer. Met speciale uitgaven in gelimiteerde oplagen, prachtige optredens van schrijvers en dichters en bijzondere activiteiten. Heb je een prachtig gedicht geschreven, heb je een goed verhaal te vertellen, wil je voorlezen uit je favoriete boek of heb je een mooie striptekening gemaakt? Dan kun je op de zeepkist bij het Schiedams Boekhuis.


Bij het Schiedams Boekhuis opent onze kersverse stadsdichter Yvette Neuschwanger - met haar bundels beter bekend als Feetje - het Schiedams Open Podium, op een zeepkist. Ze zal voordragen uit eigen werk en uiteraard zijn haar bundels, in eigen beheer uitgegeven, te koop bij het Schiedams Boekhuis.

Ook staat vast dat Jack de Prenter zijn TwitterDichtjes komt voordragen en dat de inmiddels welbekende Gijs van Rij 'literaire' plaatjes komt draaien uit zijn bijzondere collectie. Houdt voor meer informatie de sociale media in de gaten!
Heb je een prachtig gedicht geschreven, heb je een goed verhaal te vertellen, wil je voorlezen uit je favoriete boek of heb je een mooie striptekening gemaakt? Dan kun je op de zeepkist bij het Schiedams Boekhuis. Op 25 mei, tijdens Independent Bookstore Day, stelt het Schiedams Boekuis de hele dag haar podium open voor (aspirant) dichters, schrijvers, lezers. Er is een zeepkist, er zijn versnaperingen en de stadsdichter opent het evenement, om 12.00 uur. Iedereen uit de regio Schiedam, jong en oud, is welkom.
Er zijn ook talloze speciale uitgaven die alleen op deze dag te koop zijn. Het gaat om exclusieve publicaties, gesigneerde exemplaren en scherp in prijs verlaagde boeken van onder anderen Brett Easton Ellis (speciaal vooruit op deze dag te krijgen), A.F.Th. van der Heijden (een exclusieve uitgave), Levi Weemoedt en Ottolenghi (gesigneerd), Maarten Biesheuvels Verhalen uit het gekkenhuis (luxe editie) en Neerlands Hoop in Bange Dagen (zeer scherp in prijs verlaagd).

Maar, let op, deze boeken en aanbiedingen zijn alleen op Bookstore Day, op 25 mei dus, te koop.

Kijk op www.schiedamsboekhuis.nl of www.bookstoreday.nl voor alle speciale uitgaven en activiteiten in de buurt.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden