Je échte ik (of niet) op social media met o.a. Mignon Nutseling.
Je échte ik (of niet) op social media met o.a. Mignon Nutseling. (Foto: oliviernusteling)

Hoe laat jij jezelf zien op social media?

Schiedam - Hoe laat jij jezelf zien op social media? Met een mooie selfie? Of een foto waarop je staat zoals je bent? Daarover gaat het tijdens het evenement Get The Picture op zondag 26 mei in het Stedelijk Museum Schiedam. Er is een rondleiding, gesprek en mini-workshop foto's maken door Mignon Nusteling, die meer dan 8.000 volgers op Instagram heeft. Get The Picture sluit aan bij de tentoonstelling Post/Delete en is gratis. Het begint om 14.00 uur.


Hosts van het event zijn Isa de Looff en Lisa Wieriks, twee 17-jarige scholieren die het initiatief namen voor de tentoonstelling Post/Delete. Wanneer post je een foto, wanneer delete je 'm? Naast de rondleiding door Isa en Lisa over de tentoonstelling is er ook een gesprek met gasten Bruno van den Elshout en Mignon Nutseling. Daarnaast vindt de uitreiking van de fake-fotowedstrijd én een bonusprijs voor de beste workshop-foto plaats.

Zie ik er zo uit?
Bruno van den Elshout is fotograaf. Hij maakt beelden hoe mensen zijn, zonder make-up, zonder fake glimlach. Bij zijn project Whatever the Weather liep hij een dag mee met mensen over het strand. Van de foto's die hij daarna maakte, schrokken mensen soms. Zie ik er zo uit?

Make-up
Mignon Nusteling (ook wel bekend als Miyoncé) is een creatieve duizendpoot. Ze schrijft, tekent, presenteert… en heeft meer dan 8000 Insta-volgers. Zij doet wél aan make-up en kleding die aandacht trekt. Dat is haar manier om zichzelf echt te laten zien.

Praktisch
Aanmelden voor het event kan tot en met 24 mei via rsvp@stedelijkmuseumschiedam.nl. Get The Picture is gratis en duurt van 14.00 - 16.00 uur.

 

Meer berichten