Nieuw evenement viert vruchtbaarheid van de vrouw

Schiedam - Dit bericht is ingezonden bij het Nieuwe Stadsblad. Iedere Schiedammer kan bij het Nieuwe Stadsblad een bericht plaatsen. Je kunt het zelf (mét foto) online publiceren via www.nieuwestadsblad.nl.


De vruchtbaarheid van de vrouw is een wonder en dat moet gevierd worden! Dat vindt de hoogzwangere Batya Brown, moeder van drie kinderen. De kunstenaar met Ethiopische roots nam het initiatief om een groot mode-, kunst- en muziekfeest in Afrikaanse sfeer te organiseren. Iedereen is welkom op zaterdag 19 mei in het Stedelijk Museum Schiedam aan de Hoogstraat in Schiedam. Aanvang 14.00 uur. Het event begint met een modeshow van vrouwen en kinderen in Afrikaanse kleding met bellypaint en vervolgens barst een feest met hapjes, optredens en een minimarkt los.

Volgens Batya hebben veel vrouwen last van onzekerheid tijdens hun zwangerschap. Het thema is vrouwen meer eigenwaarde en zelfvertrouwen te geven door te kiezen voor stijlvolle zwangerschapsfashion. Een vrouw die kleding met trots draagt, zal dit ook uitstralen. De mooie vrouwen en moeders die meelopen in de modeshow zijn (rol)modellen. Batya zal zelf meelopen op de catwalk en beschildert haar eigen buik en die van de andere zwangere vrouwen. Er lopen ook kinderen mee en vrouwen zonder kinderen.

Na de modeshow is er een feest met Afrikaanse hapjes, geweldige percussieoptreden van Djembe Defi en er wordt gesproken door een bijzondere gast. Ook is er een minimarkt met Afrikaanse sieraden, kunst van Batya Brown, en een nagellak- en handmassage service. Verder wordt er ook informatie verstrekt door de Schiedamse organisatie Moeders Informeren Moeders.

  


Verstuurd vanaf mijn iPad
Met vriendelijke groet ,
Chris Coppens
Info@ccmanagement.nl
+316 2005 2006

Meer berichten