vlnr: Kim Kötter, Eva Gundlach, eigenaresse Beautiful Balance, Esmee Bruinse, huidcoach, Edith Naaijkens ( winnares 2018). (Foto: Lovely's)
vlnr: Kim Kötter, Eva Gundlach, eigenaresse Beautiful Balance, Esmee Bruinse, huidcoach, Edith Naaijkens ( winnares 2018). (Foto: Lovely's) (Foto: lovely's fotografie)

Beautiful Balance beste schoonheidssalon van Nederland

door de redactie

Beautiful Balance HuidCenter op de Groenelaan is schoonheidssalon van het jaar geworden. De bijbehorende, felbegeerde award kregen ze zondag uitgereikt tijdens de Beauty Awards in Nieuwegein.

Schiedam - Eva Gundlach en haar team mogen zich een jaar lang 'de beste schoonheidssalon van Nederland' noemen. De Beauty Awards worden ieder jaar uitgereikt in verschillende categorieën aan de beste schoonheidsspecialistes en schoonheidssalons van Nederland. De genomineerden worden beoordeeld door een onafhankelijke vakjury van professionals uit de beautybranche op het gebied van PR, marketing, ondernemerschap, bedrijfsvoering en vaktechniek.

Eva Gundlach, eigenaresse van Beautiful Balance: 'Het winnen van deze Beauty Award is een droom die uitkomt. Het was een avond met een gouden randje, want het is al onze tweede award!” In 2014 won Eva Gundlach namelijk de Beauty Award voor schoonheidsspecialist van het jaar.

Meer berichten

Het lokale nieuws in uw mailbox ontvangen?

Aanmelden