Iowah Foto-Grafish

Inloopavond bouwproject voor ouderen met dementie

Schiedam - Donderdag 11 april houdt Wonen bij September, aanbieder van kleinschalige woonhuizen voor ouderen met dementie, een inloopavond in de Korenbeurs voor alle geïnteresseerden in wonen, werken en voor omwonenden. In de Elzensteeg bouwt de organisatie het komende jaar aan een huis waar bewoners allemaal beschikken over een eigen appartement en meerdere woonkamers zorgen voor ruimte voor de dagelijkse bezigheden als koken, wassen, spelletjes doen of het uitoefenen van hobby's.

De inloopavond in de Korenbeurs is een vervolg op de informatieavond medio 2018, waar de plannen gepresenteerd zijn. Na een periode van inspraak en wijzigingen, kun je nu tijdens deze avond de plannen bekijken voor de bouw. Ook zijn de architect en projectontwikkelaar Thuismakers aanwezig en delen ze informatie over wonen en werken bij September.

De deuren staan van 19.00 tot 21.00 uur open.


De eerste bewoners zullen naar verwachting eind 2020 hun intrek nemen. Net als andere woonhuizen van September staat ook dit huis in een omgeving waar wordt geleefd. De organisatie gelooft dat ook mensen met geheugenproblemen, zoals de ziekte van Alzheimer het prettigst wonen in een dergelijke omgeving, net als iedereen.

Uiteraard kun je nu vooraf ook al een kijkje nemen op: www.wonenbijseptember.nl.
 

Meer berichten