Schaften met... Hans den Hartog Jager in het museum

Donderdag 21 maart kun je in het Stedelijk Museum Schiedam Schaften met Hans den Hartog Jager. Ontmoet hem om half 1 tijdens de boterham bij het drieluik Los Pajaros carpinteros de pared van Tjebbe Beekman. Schaften met… is een nieuwe serie lunchlezingen. Elke derde donderdag van de maand vertelt een kenner over een of meerkunstwerken of historische voorwerpen; een oefening in het kijken. De lezing is gratis, excl. entree. Schiedammers betalen € 5, -

Over Hans den Hartog Jager
Hans den Hartog Jager (1968) is auteur en kunstcriticus. Hij schrijft voor NRC Handelsblad en stelde recent de tentoonstelling Vrijheid, de vijftig Nederlandse kernkunstwerken sinds 1968 in Museum de Fundatie samen. Het grote drieluik van Tjebbe Beekman uit 2018 is onlangs aangekocht en nuvoor het eerst te zien bijde tentoonstelling Van Cobra tot boorolie in Schiedam. De tentoonstelling gaat 16 maart open.

Praktisch
Schaften met Hans den Hartog Jager,21 maart 2019, 12.30 - 13.00 uur. Deelname is gratis, exclusief entree. Graag van te voren aanmelden via rsvp@stedelijkmuseumschiedam.nl. Het aantal plaatsen is beperkt.

 

Meer berichten