Foto:

'Leven en werken met migraine' bij Franciscus

Schiedam - Heeft u vaak migraine en wilt u weten hoe u met migraine om moet gaan in uw dagelijks leven en werk? Bezoek dan op woensdag 27 maart de informatieavond 'Leven en werken met migraine' in het Nolet Auditorium in Franciscus Vlietland. De avond wordt georganiseerd in samenwerking met Hoofdpijnnet en is bedoeld voor mensen met migraine, hun naasten en andere belangstellenden.

Programma

De informatieavond duurt van 19.30 tot 21.30 uur en de toegang is gratis. Tijdens het programma vertellen onder andere een ervaringsdeskundige, een neuroloog en een psychosomatisch fysiotherapeut over leven en werken met migraine.

Aanmelden: geïnteresseerden kunnen zich tot en zondag 24 maart aanmelden door een e-mail te sturen naar psb@franciscus.nl, onder vermelding van naam, telefoonnummer en het aantal personen waarmee u komt.

Tentoonstelling
Van maandag 25 tot en met vrijdag 29 maart kunt in de Nolet Hal Franciscus Vlietland de tentoonstelling Twee gezichten bezoeken. De tentoonstelling is een landelijke campagne 'Maak van migraine een Hoofdzaak'.

Voor het volledige programma kunt u kijken op www.franciscus.nl/migraine.

Meer berichten