De welpen van de Scouting Tono-groep collecteren in Groenoord voor Jantje Beton
De welpen van de Scouting Tono-groep collecteren in Groenoord voor Jantje Beton (Foto: Richard Spruit)

Collecte voor speelplezier in volle gang

Veel verenigingen organiseren elke week leuke, leerzame en uitdagende activiteiten voor kinderen en jongeren. Hiermee ontwikkelen kinderen zich. Dat gunnen zij ieder kind, of zij lid zijn van die vereniging of niet. Daarom steunen deze clubs Jantje Beton bij het collecteren voor alle kinderen in Nederland.

Spelen is belangrijk, en daarom zegt Jantje Beton: “stop nooit met spelen”. Jantje Beton steun actief het buitenspelen in Nederland met gerichte giften, advies en steun. Afgelopen week werd er al druk gecollecteerd voor dit goede doel. Zo gingen onder andere de welpen van de Scouting Tono-groep in Groenoord op pad, de leden van handbalvereniging DWS in de Gorzen en vrijwilligers van Speel-O-Theek IKKI in het noorden van Schiedam.

De collecteperiode loopt tot zondag 10 maart. Dus ook deze week kunnen de inwoners van Schiedam de collectanten tegenkomen. Naast de Scouting Tono-groep, Handbalvereniging DWS en Speel-O-Theek IKKI collecteren ook de leden en vrijwilligers van de Scouting Taizé-groep, de Scouting Fransiscus-Lodewijkgroep, Badmintonvereniging TSF en Stichting Eigen Werk voor Jantje Beton.

“Deze clubs doen ontzettend hun best voor Jantje Beton, én voor hun eigen club”, zo zeg Peter Olsthoorn, coördinator van de Jantje Betoncollecte in Schiedam, “maar zij kunnen nooit alle straten in Schiedam af om te collecteren”. Wilt u ook bijdragen voor dit goede doel, kijk dan even op https://jantjebeton.digicollect.nl waar al deze organisaties te vinden zijn en u digitaal uw bijdrage kunt storten. “De kinderen in Nederland zullen dat erg waarderen” aldus coördinator Olsthoorn.

Meer berichten