Het dreamteam van g-hockeyers pakte weer de tweede plaats!
Het dreamteam van g-hockeyers pakte weer de tweede plaats! (Foto: )

Zilver voor G-team HC Schiedam

Schiedam - Het g-team van HC Schiedam was ook dit jaar weer uitgenodigd voor Hudito's GGGGGroot Zaalhockeytoernooi. Vorig jaar gingen zij er met de tweede prijs vandoor en de bedoeling was om dat succes dit jaar te evenaren.

Na een extra goede training afgelopen vrijdag waar ook de yell nog even werd geoefend stonden zij zondag te popelen om te beginnen! "Wij zijn HCS, je hoeft ons niet te testen, want wij zijn de beste!" klonk het luidkeels door de Delftse zaal. Zo hard dat zelfs Isaiah, die er helaas niet bij kon zijn, het kon horen in Schiedam. Voor kleine Lotte, Ruben, Evy en Teske was dit het eerste toernooi, dus extra spannend. Maar gelukkig hebben Floor, Bart, grote Lotte, Eva en Renzo al ervaring en konden zij vertellen hoe het allemaal gaat.

De G'ers gingen sterk van start en wisten veel doelpunten te scoren. Voorin was het Floor die over rechts vele kansen creëerde, achterin kon Bart de ballen keihard uitnemen en inspelen naar grote en kleine Lotte. Beide Lotte's gingen er dan vliegensvlug vandoor met de bal. Ruben kan keigoed verdedigen, net als Evy. Teske en Eva kunnen ook goed ballen afpakken en weten precies hoe ze moeten vrijlopen. En Renzo bleek niet alleen goed in scoren, maar ook een hartstikke goede keeper! Coaches Shaquille, Jessica en Max stonden te glunderen van trots!

Benieuwd wat g-hockey is? Kom kijken en meedoen! ghockey@hcschiedam.nl

Meer berichten