Foto:

Eén deur gaat dicht...

Ruim vijf jaar mocht ik een column schrijven over de belevenissen in seniorensociëteit ANBO die later overging in SooS Blauwhuis. Helaas heb ik na ruim 10 jaar al mijn werkzaamheden voor SooS Blauwhuis met onmiddellijke ingang beëindigd. Bij elke vereniging zijn er kleine ergernissen, maar als kleine ergernissen bij elkaar een grote berg worden, je het onderling niet meer eens wordt over bepaalde zaken en het vertrouwen weg is, dan is het tijd geworden om op te stappen.

Vanaf heden kunt u mij dus niet meer aanspreken op activiteiten die ik al die jaren belangeloos en met veel plezier heb verzorgd en kunt u mij niet meer bellen of mailen over SooS Blauwhuis. Wie mij gaat opvolgen is nog niet bekend, maar stel uw vragen voorlopig aan het Spinhuispad op nummer 010-4262808.

Natuurlijk blijf ik lid van de SooS en ga ik mij lekker uitleven bij de gym op maandag, ga ik kaarten op de woensdag en ga ik sinds 10 jaar weer lekker op vrijdag naar de markt en dan op de terugweg een bakkie doen.

Nu gaat er voor mij een deur dicht, maar altijd gaan er weer andere deuren open hoor. En gaat mijn column onder een andere naam verder. Ik ga overal in Schiedam een kijkje nemen bij activiteiten die voornamelijk voor senioren worden georganiseerd en ga hierover een nieuwe column schrijven.

Nu heb ik een bekend (:-) gezicht en het betekent niet dat als ik toevallig ergens binnenkom, ik daar gelijk over ga schrijven. Nee ik moet natuurlijk ook gewoon mijn boodschappen, etentjes en sporten kunnen blijven doen. Mocht ik ergens over gaan schrijven dan zal ik altijd dit eerst kenbaar maken bij de organisatie.

Ik hoop dat u van mijn nieuwe column net zo kunt genieten als in de afgelopen jaren.

Meer berichten