Jarno Hermans (14) Zeeuws Kampioen Indoor Karten

Schiedam - Zaterdag 26 januari werd in Middelburg het Zeeuws Kampioenschap junioren indoor karten gereden. Jarno Hermans (14) uit Schiedam heeft deze gewonnen, tweede was Mike Dijkgraaf (Roosendaal) en derde Sam Boone (Zeeland).

Het kampioenschap bestond uit vier races waarvan twee tegengesteld en twee normale rijrichting. Bij de eerste race was er een kwali van twee rondes. Jarno reed in deze kwali de snelste tijd en mocht van pole postion vertrekken. De tweede race vertrok Jarno weer vanaf de eerste plaats. Alle vier de races werd Jarno eerste en dat resulteerde in deze mooie eerste plaats en pakte hij zo dit kampioenschap.

Dit was een overwinning die nog op zijn lijst met overwinningen stond. Op zaterdag 23 en zondag 24 februari rijdt hij de EK indoor karten in Middelburg en eind april het Open Pools Kampioenschap 2019 in Polen. Zonder zijn sponsors; gebroeders De Klip, Tecnolimit BV, Zpas group, Datamontage Vlaardingen BV, TSA systems en Miranda van Oorschot fotografie zou Jarno Hermans niet aan dit soort wedstrijden kunnen deelnemen.

Wie Jarno wil sponsoren kan een kijkje nemen op www.jarnokarting.nl.

Meer berichten