Foto: Mark P. Papas

Heb je even tijd?

Schiedam - Heb je een paar uurtjes per maand over waarin je iets voor een ander wil betekenen? En ga je graag met mensen om? Sluit je dan aan bij de vrijwilligers van de OproepCentrale. Met een uurtje per week kun jij al het verschil maken voor iemand, bijvoorbeeld door lekker samen uit wandelen te gaan of gezellig koffie te drinken.

Bij de OproepCentrale zijn ruim 200 vrijwilligers actief. Sommigen bouwen een gezellig contact op met mensen eenzaam zijn of die door hun ziekte of handicap weinig sociale contacten meer hebben. Andere vrijwilligers gaan lekker naar buiten met mensen die gebonden zijn aan hun rolstoel. Er zijn ook vrijwilligers actief die zich op inzetten om met hun eigen auto cliënten te begeleiden naar het ziekenhuis of de tandarts.

Zoals je kunt zien is vrijwilligerswerk bij de OproepCentrale heel divers. Bovendien biedt de OproepCentrale interessante cursussen en leuke bijeenkomsten. De OproepCentrale is actief in Schiedam, Vlaardingen, Maassluis en Spijkenisse. Wie wil het team van vrijwilligers versterken? Kijk dan op www.oproepcentrale.nl

Meer berichten