Foto:

Eindvoorstelling Koren op de Molen

Zondag 27 januari organiseert Mooi Werk de einduitvoering van het zangproject Koren onder de Molens. Het wordt een gezellige middag waarbij de koren hun repertoire ten gehore brengen waar zij de afgelopen maanden op hebben gestudeerd. Bij Ruimte in beweging, toegang gratis.

Sinds 2015 organiseert Stichting Mooi Werk het zangproject Koren onder de Molens. In de wijken Groenoord, West en Zuid zijn afgelopen jaar weer enthousiaste koren gestart voor iedereen die van zingen houdt. Onder leiding van een dirigent studeren de koren ieder najaar (Nederlandstalige) liedjes in, ervaring in zingen is hierbij niet nodig. Het project wordt ieder jaar afgesloten met een gezamenlijke einduitvoering.

De einduitvoering vindt dit jaar plaats op zondagmiddag 27 januari bij Ruimte in Beweging (Boterstraat 81, Schiedam) en duurt van 15:00 tot ongeveer 16:00 uur. Het wordt een gezellige middag waarbij de koren samen een medley van stijlen ten gehore brengen met afsluitend een sing-a-long met het publiek. Opgeven voor deze middag is niet nodig, een goed humeur wel! Toegang is gratis.

Wilt u ook weleens in een koor zingen? En vind u het gezellig om wekelijks te repeteren onder leiding van een professionele dirigent? Goed nieuws, want Koren onder de Molens gaat door in 2019! Voor vragen en aanmelden neemt u contact op met Bob van der Lugt via culuurscouts@stichtingmooiwerk.nl of 06-245345908. Voor meer informatie over Koren onder de Molens kijkt u tevens op www.stichtingmooiwerk.nl.

Meer berichten