Schiedamse Jung speelt tweede solovoorstelling. (Foto: Robert van der Ree) 
Schiedamse Jung speelt tweede solovoorstelling. (Foto: Robert van der Ree)  (Foto: Robert van der Ree, Robert van der Ree)

Schiedamse Anne-Marie kan aardig doorrammen

De Schiedamse Anne-Marie Jung kent u misschien wel van televisieprogramma's 'Wie is de Mol?' en 'Foute vriendinnen', of van de theatervoorstelling 'Ja hoor...Daar is ie weer!' met André van Duin en 'The Play That Goes Wrong'.

Schiedam - De actrice stond in 2016 op het Schiedamse toneel met haar debuutvoorstelling De Exoot. Woensdag 23 januari komt ze terug naar Schiedam met haar tweede solovoorstelling RAM, dit keer in het Wennekerpand.

Ram is het sterrenbeeld van Anne-Marie, sowieso kan ze aardig doorrammen. Over van alles eigenlijk. Ze is vriendelijk, maar ook vilein. Schattig, maar ook sarcastisch. Hilarisch, maar ook horny. Waardig, maar ook woedend. Relaxed, maar ook Ram!

Muzikale reis

Anne-Marie zorgt voor een avond vol excentrieke, maar toch herkenbare typetjes. Maak een kleurrijke muzikale reis door de hoofden van de meest heerlijke typetjes en stiekem ook door het hoofd van Anne-Marie Jung. Ze gaat rammen tot ze erbij neer valt.

Anne-Marie Jung is woensdag 23 januari om 20.15 uur te zien in het Wennekerpand. Er zijn nog kaarten beschikbaar. Toegang vanaf € 17,00. Kijk voor kaarten op de website van Theater aan de Schie:

theateraandeschie.nl

Meer berichten