Is zingen je hobby en wil je eens meedoen in een grote productie?
Is zingen je hobby en wil je eens meedoen in een grote productie? (Foto: pr)

Doe mee met nieuw project van Promskoor

Is zingen je hobby en wil je eens meedoen in een grote productie? "Pak je kans en sluit aan bij het Promskoor van Muziekvereniging Sint Radboud. Het aantrekkelijke van het Promskoor is dat wij in samenwerking met het orkest van Radboud grote projecten kunnen organiseren.

Schiedam - Op 11 mei 2019 staat bijvoorbeeld African Roots op het programma in het Theater aan de Schie. Op de muziekstandaard staan zowel populaire als traditionele Afrikaanse en Europese songs. Je kunt meedoen en lid worden van ons koor, maar je kunt ook eerst op projectbasis deelnemen aan dit concert Natuurlijk ben je van harte welkom om kennis te maken met ons koor en de werkwijze van onze dirigent.

"We repeteren op woensdagavond van 20 tot 22 uur in ons verenigingsgebouw Zaal de Noord, Kerkweg 46a, Schiedam. Contactpersoon bij het koor is Gemmie Krommenhoek-Jansen. Repetities o.l.v. Laurens de Boer (www.percussivepiano.nl). Meedoen is inclusief alle muziekstukken en indien beschikbaar de midi-files, twee zaterdagmiddagrepetities met het orkest, een workshop en een stemtest." 

De prijs voor deelname aan dit project is €75. We starten met de repetities op 9 januari 2019. Voor meer informatie of aanmelden kun je het contactformulier op onze site gebruiken: www.sintradboud.nl!"

Meer berichten