Joke Ballijns.
Joke Ballijns.

Column: Het zit er gelukkig weer op

Ja het zit er weer op. Al die nieuwjaarsrecepties waar ik aanwezig was. Natuurlijk als BS'er (bekende Schiedammer) moet ik alles meemaken, maar geloof mij ik heb er schoon genoeg van. Geweldig zoals zoveel van onze leden gehoor hebben gegeven aan de oproep van de nieuwjaarsreceptie van afgelopen zondag. Waar ik ook keek, gezelligheid en daar doen wij het ook voor, lekker ontspannen wat wil een mens nog meer.

Gewoon iedereen normaal doen onder elkaar

Wat ook zo leuk is: het Roze Café loopt naadloos over, geen vooroordelen gewoon iedereen normaal doen doen onder elkaar, zo moet het toch, alleen bij de tv noemt men dat Utopia en geloof mij dat is gewoon de realiteit, al denkt niet iedereen daar zo over. Neem goede vriend (helaas overleden) zei mij ooit, geloof mij, 'ieder mens heeft recht op één afwijking en dan valt er met iedereen te leven', aan zijn visie op het leven heb ik veel gehad en denk daar nog dagelijks aan, wij zijn individuen en staan soms heel verschillend in het leven en situaties, maar bedenk dan dat niemand met zijn motieven en opvattingen de ander wil beschadigen.

Open huis

Nu genoeg nog gememoreerd over 2018 en gaan wij over tot 2019 en staan weer met beide benen op de grond. Er moet gewerkt worden door al onze vrijwilligers, te beginnen met al onze activiteiten maar vooral ons open huis op zondag 20 januari om 13.00 uur opent de wijkagent Alex Glijn de themazondag waarbij hij op ludieke wijze ons attent maakt op de gevaren in deze wereld en kunt u dit gratis bij wonen, dus als alle leden die op de nieuwjaarsreceptie aanwezig waren, geloof mij dat wordt dit open huis een geweldig succes en kunt u gratis genieten van een optreden waar ik zelf ontzettend veel zin in heb. Tot ziens dus in onze Soos op zondag 20 januari.

Joke Ballijns

Meer berichten