Foto: PMS Promotie

Zienerszondag in de Nieuwe Passage van Schiedam

Tijdens de eerste zondag van het nieuwe jaar, 6  januari a.s., zijn de winkels in de Schiedamse Nieuwe Passage van 12.00 tot 17.00 uur geopend voor het winkelend publiek.

Schiedam - En om de bezoekers van dit gezellige overdekte winkelcentrum een idee te geven wat hen in het komende jaar te wachten staat, hebben de ondernemers van de Nieuwe Passage diverse helderzienden, handlezers en tarotkaartleggers uitgenodigd om de toekomst te voorspellen.

Iedereen krijgt de gelegenheid om aan één van de tafels plaats te nemen, alwaar een tipje van de sluier die over de toekomst hangt wordt opgelicht. De zieners zijn aanwezig van twaalf tot half vijf en deelname is geheel gratis!

Als extraatje worden op deze koopzondag heerlijke oliebollen uitgedeeld van oliebollenkoning Nico Sterrenberg uit Schiedam die onlangs eerste van Zuid-Holland werd van de Oliebollentestonline.nl. De gratis oliebollen tijdens deze koopzondag worden aangeboden door de winkeliers van de Nieuwe Passage.

Dus... zondag 6 januari a.s. toekomstvoorspellers en gratis oliebollen in de Nieuwe Passage van Schiedam! En…parkeren is deze zondag gratis!

Meer berichten