Lize van Olden en Anna Hermanns sleuren je mee in de seks, drugs en rock-'n- roll van de indoorspeeltuin. (Foto:Karel Sanders)
Lize van Olden en Anna Hermanns sleuren je mee in de seks, drugs en rock-'n- roll van de indoorspeeltuin. (Foto:Karel Sanders)

Cabaretduo Oldenhermanns met Unsexed in Schiedam

Schiedam - Cabaretduo Oldenhermanns gaat op woensdag 9 januari 2019 in Unsexed in het Wennekerpand op zoek naar de nooduitgang van de dagelijkse sleur. Lize van Olden en Anna Hermanns wensen zich een ander leven en sleuren je mee in de seks, drugs en rock-'n- roll van de indoorspeeltuin.

In een onnavolgbare reeks van scherpe, geestige, harde en ontroerende scènes laten ze de dillema's van de millennial zien. De twee rennen van zandbak naar darkroom, van hockey- naar nachtclub. Op stiletto's, op de bakfiets, of kruipend over straat, maar altijd in stijl. De naakte waarheid. Maar dan wel in een designerjurkje…

Pijnlijk herkenbaar, confronterend, troostend en (bijna) altijd sexy. Een pleidooi voor het grootse en meeslepende bestaan van alledag.

Kaarten

Oldenhermanns is woensdag 9 januari om 20.15 uur te zien in het Wennekerpand in Schiedam. Er zijn nog toegangskaarten verkrijgbaar. Toegang € 16,50. Kaarten zijn te reserveren via:

theateraandeschie.nl

Meer berichten