Foto: pr

Column: Stemmen op Soos Blauwhuis

Wanneer u deze krant leest zit u waarschijnlijk lekker onderuit op de bank bij te komen van al het lekkere eten van de afgelopen Kerst en heeft u even niets te doen. Nou nee, NU is het tijd om in actie voor ons te komen.

Vorige week vertelde ik al dat wij uw hulp nodig hebben en nu is het zover, wij gaan een beroep op u doen om zowel ONS als de Gemeente Schiedam op de landelijke kaart te gaan zetten. Wij zijn genomineerd voor de vrijwilligersprijs Meer dan Handen die nu van start is gegaan. Wilt u ons helpen om deze prijs te winnen, ga dan naar: vrijwilligersprijzen.nl/gemeente/schiedam en stem op ons. Vergeet niet om na het stemmen uw stem te activeren na ontvangst van een mailtje, anders telt uw stem niet mee.

Een veilige jaarwisseling!

Denkt u nu ik ben niet zo handig met de computer, geen probleem heeft u een mailadres dan gaan wij u gewoon helpen, of vraag uw kinderen, buren (heb je gelijk weer contact) maar laat uw stem niet verloren gaan. Op de website kunt u bovendien zien wat wij allemaal belangeloos doen voor u allen en bent u toch aan het lezen over de andere projecten, vergeet dat niet dat u ook kunt stemmen op de passieprijs, daarvoor is Rob Kent genomineerd en u mag in beide categorieën een stem uitbrengen.

Stemmen

Iedereen met een mailadres kan stemmen, dus vraagt u hulp aan anderen, vergeet dan niet dat ook zij kunnen stemmen. Zelf heb ik het natuurlijk al gedaan en u kunt stemmen tot 11 februari, maar mijn ervaring is, niet uitstellen, maar gelijk doen, kunt u het niet vergeten en nu hebt u er de tijd voor.

Vergeet ook niet onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 6 januari 2019, zaal open om 11.00, waarna wij om 12.00 een toost zullen uitbrengen. Het Roze Café, altijd op de 1e zondag van de maand, zal naadloos overgaan na de nieuwjaarsreceptie. Rest mij u nog een veilige jaarwisseling toe te wensen, kijk uit met vuurwerk en tot de volgende keer.

Meer berichten