Design nieuwe kleding Excelsior'20 Cricket
Design nieuwe kleding Excelsior'20 Cricket (Foto: Bart Kroesen)

Excelsior'20 Cricket verlengt contract met hoofdsponsor Nicoverken

Het cricketbestuur van Excelsior'20 heeft dinsdag overeenstemming bereikt met de directie van Nicoverken over verlenging van het hoofdsponsor contract.

In een eerder stadium werd al bekend dat door het uitstekende werk van de sponsorcommissie ook shirtsponsor LINKIT het aflopende contract zou verlengen. Dinsdag werd ook bekend dat men er in geslaagd was twee nieuwe shirtmouw sponsoren aan zich te binden.
Nicoverken zal het contract met 1 jaar verlengen en heeft een optie laten opnemen in het contract voor ook het 100 jarig jubileum jaar 2020.

Voorzitter Luuk van Troost: "Wij zijn gelukkig en trots met deze verlenging met deze trouwe sponsor, die sinds 2015 hoofdsponsor van de cricketafdeling is." Nicoverken is in de sportwereld vooral bekend als jarenlang shirtsponsor van betaald voetbalorganisatie Sparta.

Van Troost: "Erik en Jeroen van Krugten zijn graag geziene gasten bij de wedstrijden van het 1e elftal en wij hopen hun vertrouwen in de cricketafdeling te kunnen belonen met een mooi en spannend seizoen waarin het 1e elftal lang zal meespelen om het landskampioenschap."

Deze week werd ook bekend dat spinbowler Umar Baker de overstap zal maken van VOC naar Excelsior'20.

Meer berichten