Foto:

Gepakt voor Sinterklaas

Nog steeds zit ik met een knoop in mijn maag, ondanks dat ik veel reacties heb ontvangen en fondsen en rijke mensen heb aangeschreven, zat er helaas geen positieve reactie bij. Jammer! Ik wil wel maar kan ook geen ijzer met handen breken. Een kleine bijdrage van mij aan de voedselbank kan ik natuurlijk wel promoten. Ook dit jaar stuur ik geen kerstkaarten maar doe ik een donatie aan de Voedselbank in Schiedam. Wilt u mijn voorbeeld volgen? Stort op NL16INGB0006508238, elk bedrag is daar welkom en wat zo belangrijk is: het is hard nodig.

Dan is het zondag 2 december al weer 5 jaar geleden dat het Roze Café is opgericht. Destijds was ik een beetje septisch, waarom iets aparts? Het is toch 2013, moet dit nog in deze tijd? Het tegendeel heeft zich inmiddels bewezen, wat wordt het druk bezocht en wat gezellig is het daar!

Beetje jammer dat ik niet tot de doelgroep LHBT behoor, maar ik wip af en toe lekker langs om de sfeer te proeven of het echt gezellig is! Met gastheer Henk van den Broek en assistentie van Rien Boegheim komen de mensen uit de hele regio naar ons Roze Café, dat mensen zelfs twee uur willen reizen zegt genoeg.

Zondag 2 december vanaf 14.00 begint het feest en bent u nog geen lid van SooS Blauwhuis en wilt u ook komen? Meld u dan even aan bij Henk van den Broek op 06 24662026. De voorbereiding voor het kersteten is in volle gang. Op vrijdag 14 december hebben wij zelfs twee sessies. De avondsessie is helaas vol, op het moment dat ik dit schrijf waren er nog een paar plaatsen voor de middag, bel daarvoor 010 4262808.

Ik weet dat iedereen het deze dagen druk heeft, maar vraag u om eens om u heen te kijken. Eenzaamheid ligt op de loer, aan u de taak om hierop te reageren, alleen al een praatje doet wonderen.

Meer berichten