De nieuwe Opel Combo - International Van of the Year 2019
De nieuwe Opel Combo - International Van of the Year 2019 (Foto: Opel Nederland / Orange Motors)

Bestelwagen Besteldagen bij Opel-dealer Orange Motors

Regio - In de maand november staat bij Opel-dealer Orange Motors heel veel in het teken van de Opel Bestelwagen Besteldagen. Dat betekent onder meer dat nieuwe, lichte bedrijfswagens van Opel zijn te financieren tegen een rentetarief van slechts 1,99 procent. “Bovendien geven we in november gratis upgrades weg”, zegt Andrew Rijks van Orange Motors. “Dat wil zeggen dat de gloednieuwe Opel Combo, maar ook de Vivaro en de Movano gratis zijn te upgraden met onder veel meer metallic lak en een langere carrosserievariant. Het voordeel voor de klant kan oplopen tot duizenden euro’s.”

Nieuwe Opel Combo

De nieuwe Opel Combo is onlangs verkozen tot International Van of the Year 2019 en dat is voor Opel-dealer Orange Motors reden om het upgrade-lijstje nog verder uit te breiden. De Opel Combo is ook te upgraden met lichtmetalen wielen, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, een verwarmbaar stuurwiel, een head-updisplay of dodehoek-waarschuwingssysteem.

Opel Vivaro

Vanaf november zijn klussen met een nieuwe Opel Vivaro nog aangenamer te doen. Behalve met metallic lak en de langere carrosserievariant is de Vivaro te upgraden met bijvoorbeeld een dubbele cabine (in plaats van de Gesloten Bestel-variant), maar ook met een BiTurbo- in plaats van een Turbo-motor. Ook lichtmetalen wielen, een navigatiepakket, een achteruitrijcamera, lederen interieurbekleding en Keyless Entry zijn in de maand november beschikbare gratis upgrades voor de Vivaro.

Opel Movano

De Opel Movano is van A tot Z ontworpen om elk bedrijf vooruit te helpen. Ook voor de Movano geldt dat dealer Orange Motors nog meer gratis upgrades aanbiedt dan metallic lak en de langere carrosserievariant. Achter- in plaats van voorwielaandrijving, een BiTurbo- in plaats van een Turbomotor, een navigatiepakket, een achteruitrijcamera, climate control en een trekhaak zijn in november ook gratis upgrades voor de Movano.

“Genoeg redenen dus voor ondernemers om ons in november een bezoek te brengen”, zegt Andrew Rijks van Opel-dealer Orange Motors. Vooraf oriënteren kan op de Orange Motors Bedrijfswagens website www.orangemotorsbedrijfswagens.nl. Ook vooraf een proefrit aanvragen is mogelijk via de website.

Meer berichten