Foto: Foto:

Het wordt steeds leuker

Het voordeel van een grote nieuwe sociëteit is dat er heel veel georganiseerd kan worden. En laten wij dat nu volop doen! Dat er veel vakantiepondjes af moeten heeft ook de gym geweten, bijna iedereen was er weer en u kunt er ook nog steeds bij. Kom eens langs op maandagochtend, het begint om 10.30 uur en kijk of het iets is.

Helaas moest ik woensdagmiddag vergaderen en kon ik niet aansluiten bij het jokeren. Klaverjassen is niets voor mij, maar anderen denken daar heel anders over. Lekker druk, super gezellig en soms fanatiek; maar dat hoort erbij. Volgende keer beter, maar natuurlijk maken wij voor u ook plaats hoor.

Heb gewoon effies stil gestaan om te genieten

Dan moet ik vrijdagochtend eerst even naar de stad (voor Schiedammers een begrip: stad) om handschoenen te kopen voor onze Sinterklaas en rij ik in mijn scootmobiel langs de sociëteit en wat zie ik daar vanaf de buitenkant? Een heleboel mensen, de stamtafel zit vol, er is volop bedrijvigheid. Zo super om te zien, heb gewoon effies stil gestaan met mijn scoot om te genieten van alle drukte, want daar doe je het toch voor als vrijwilliger van een seniorensociëteit. Als ik daarna terugkom en gelijk de markt heb meegepikt komt de warmte je al tegemoet.

Ook iets voor de andere leden: ga je op vrijdag naar de markt, kom dan ook gezellig langs voor een kop koffie of een broodje met drankje.

Wij zijn volop bezig om nog meer activiteiten in kaart te brengen. Heeft u een idee? Laat het ons weten, misschien is het mogelijk om uw idee te realiseren, je weet maar nooit.

Denkt u nu: dáár wil ik in de toekomst ook deel van uitmaken?
Geef u dan op als lid, tot eind van het jaar 10,-, mits u een machtiging afgeeft voor volgend jaar. De contributie is dan 22,- pp/per jaar.

Meer berichten