Foto:

Topeditie Brandersfeesten: Nieuwe Haven wint wéér Gondelvaart!

door de redactie

schiedam - Dit weekend werd het grootste evenement van Schiedam, de Brandersfeesten, bijzonder goed bezocht. Bezoekers van alle leeftijden, betrokken organisaties, vrijwilligers en ondernemers hebben deze 34e editie als bijzonder sfeervol ervaren en spreken van 'één van de best bezochte edities ooit'.

Schiedam - Het feestweekend begon eigenlijk al op donderdag met het binnenvaren van de schepen. Gemoedelijk werden de schepen, groot en klein, bekeken door talloze bezoekers die alvast een kijkje kwamen nemen. Ook de kermis trok al snel bezoekers.

De goede sfeer werd bevestigd door de horecabezoekers. Zij genoten drie dagen van terrassen en veel (live) muziek. Op de waanzinnige openingsavond op vrijdagavond was het ouderwets gezellig. Bob Offenberg, Samantha Steenwijk en Tino Martin trakteerden het publiek op het volle Land van Belofte op een wervelende show!

Maar het hoogtepunt van deze massaal bezochte Brandersfeesten was ook nu weer de Gondelvaart!
Duizenden bezoekers hadden al vroeg op de zaterdagavond een plekje op de kade gevonden om al die feestelijk verlichte en versierde schepen te aanschouwen.
De jury vond het schip van Watersportvereniging Nieuwe Haven met het schitterende raceteam de beste deelnemer aan de Gondelvaart 2018 en overhandigde daarom op zaterdagavond de winnaarsbeker.

Meer berichten