Melvin Post heeft KethelSpalands aansluittreffer (1-2) geproduceerd en is op weg naar zijn teammaten om de felicitaties in ontvangst te nemen. (Foto: Persgroep/gsv)
Melvin Post heeft KethelSpalands aansluittreffer (1-2) geproduceerd en is op weg naar zijn teammaten om de felicitaties in ontvangst te nemen. (Foto: Persgroep/gsv) (Foto: )

KethelSpaland/za doet zich weer twee punten tekort

SCHIEDAM – Tegen SSS deed KethelSpaland/za zich vorige week, door in de slotfase een 1-3 voorsprong weg te geven en op 3-3 te eindigen, twee punten tekort. Zaterdag was het bijna van hetzelfde liedje een pak. Spirit pakte met 1-4 de volle winst, terwijl voor de Schiedammers een gelijkspel voor het oprapen lag.

Peter van Buren had het er moeilijk mee. "We verliezen, omdat we achterin kort achter elkaar tweemaal niet opletten en we aanvallend verzuimen om enkele van de zeker drie honderd procent kansen te benutten", zag de trainer. Eraan toevoegend, dat hij zijn mannen verder niet zoveel te verwijten heeft: "Niemand heeft zich verstopt, ze hebben alles gegeven. Ik vind, dat ze het goed gedaan hebben." Alleen leverde het geen rendement op.

Het als kraker aangekondigde SVV/za-Hermes DVS kreeg een voortijdig einde. Met nog vier minuten te gaan (en de stand 0-8) stond de thuisclub na eenmaal rood (tweemaal geel) en door spelers, die het voor gezien hielden, met onvoldoende manschappen op het kunstgras en besloot de scheidsrechter het voor gezien te houden. Volgens de KNVB-site heeft de arbiter het duel als gestaakt gemarkeerd wegens "onvoldoende spelers bij de thuisploeg." .

Overige uitslagen: Naaldwijk-HBSS 1-1, PPSC-VOB 1-1, SVV/zo-VVIJ 1-2 , Antibarbari- Excelsior'20 3-2 en Coal-KethelSpaland/zo 1-0. .        

Meer berichten