Foto: Frank Willemse

Feestweek rond één-jarig bestaan Euroscoop

Op 11 oktober 2017 opende Euroscoop Schiedam haar deuren. Nu, bijna een jaar later, is Euroscoop uitgegroeid tot één van de grootste publiekstrekkers in de regio. Euroscoop is meer dan alleen film. Het is Euroscoop Cinema en Leisure Centrum.

Schiedam - Alles is inmiddels in huis om een complete middag of avond uit te gaan: golf, games en lekker eten. Euroscoop organiseert met regelmaat filmevents, met voor iedereen wat wils.
In de week van 6 t/m 14 oktober is het feest! Er zijn filmevents voor alle leeftijden, met veel leuke extra's. Op zaterdag 6 en zondag 7 oktober is het KIDSweekend met de films Superjuffie en Smallfoot. In de bioscoop is een knuffeldokter aanwezig en op beide dagen is er op het Euroscoopplein een kinderboerderij te vinden. Op dinsdag 9 oktober organiseren ze een extra feestelijke 60-plusmiddag. Er kan gekozen worden uit twee films en Euroscoop trakteert op een extra ticket en een lekker gebakje. De Ladies Night op woensdag 10 oktober 'Zwaar Verliefd' wordt extra bijzonder. Horrorfans kunnen hun hart ophalen met de horrornight op donderdag 11 oktober en op 12 oktober is er een speciale voorpremière van Mile 22.
Vrijdag 12 oktober treden Bob Offenberg en De Wannebiezz op, op zaterdag 13 en zondag 14 oktober zijn er diverse activiteiten voor kinderen en op zaterdag 13 oktober zorgt zanger Stain Music voor live muziek.Op zondagavond 14 okober sluit Trafassi de feestweek af.

Meer berichten