Mevrouw van Vugt was aangenaam verrast door het winnen van deze prijs.
Mevrouw van Vugt was aangenaam verrast door het winnen van deze prijs. (Foto: pr)

Al 250.000 bezoekers voor Euroscoop Schiedam

Schiedam - Euroscoop Schiedam heeft haar 250.000ste bezoeker ontvanger. De heer en mevrouw Van Vugt en hun twee kleinzoons Aico en Symen ontvingen naast een cheque en een mooie bos bloemen ook 25 vrijkaarten voor de volgende bezoeken aan Euroscoop Schiedam.

Mevrouw van Vugt was aangenaam verrast door het winnen van deze prijs. "Onze kleinzoons komen uit Zutphen en logeren bij ons. Ze hebben speciaal gevraagd om naar deze bioscoop te gaan, omdat ze het hier zo leuk vinden. Dus we hebben het aan hen te danken."

Afkoelen

Het warme weer van de afgelopen weken heeft gezorgd voor een stormloop aan bezoekers. "Mensen zijn de hitte zat en komen bij ons in de zaal zitten om even 'af te koelen" aldus Sabina Vella, manager. Ook op een regenachtige dag is het gezellig druk in Euroscoop Schiedam.

In de maand augustus organiseren Euroscoop en haar partners iedere zaterdag en zondag muzikale evenementen op het Euroscoopplein.

Aanstaande zaterdag ontvangen wij Thomas Berge en Kaj van der Voort, op zaterdag 18 augustus de Feestbeesten Partyshow en op zaterdag 25 augustus de tributeband U2ONE. Op zondag is het tussen 16.00 en 20.00 uur Summer Lounge op het plein. Genieten vanuit je strandstoel van lekkere muziek.

Blijf op de hoogte via onze Facebookpagina: https://www.facebook.com/EuroscoopSchiedamRotterdam/

Meer berichten