Foto: Foto:

Column: Wat is het warm!

Ongelooflijk wat is het warm geweest en wat krijgen wij nog te verduren de komende tijd, vraagt Joke Ballijnse zich af in haar column van deze week.

Met warmte moet ik altijd denken aan oudere mensen en laten wij nu net tot die doelgroep behoren. Men zegt dat ouderen geen seintje van hun lichaam krijgen dat het dorstig is, nou daar heb ik geen last van, ik drink liters water per dag, het is gratis en ik vind het nog lekker ook. Mijn advies is dan ook aan iedereen: drink veel water.

Waar ik ook veel plezier aan beleef is dat ons nieuwe stekkie aan het Spinhuispad airco heeft, kan soms niet wachten om in mijn nieuwe scoot naar de soos te gaan, want daar is het lekker koel en zijn er altijd activiteiten of gewoon lekker iets eten of drinken en vooral gezelligheid.

Over scootmobiels gesproken, in ben niet de enige die daarin rijd en het valt mij de laatste tijd op dat deze gestald worden tegen de ramen aan, ik begrijp het dondersgoed daar staan ze in de schaduw, maar ze moeten echt tussen de palen gestald worden, zeker omdat de doorgang daardoor belemmerd wordt, maar gelukkig door die vervoersmiddelen zijn wij voor een heleboel mensen toch maar weer toegankelijk en weten zij ook de weg naar ons te vinden.

Vakantietijd of niet wij gaan gewoon door met onze themazondagen, op 19 augustus is er weer een dag waarbij in de ochtend tandtechnieker Rick Veringmeier een lezing geeft en in de middag is er een lezing van Dick Gelderblom, tussendoor gaan wij genieten van snacks, lekker eten wat uzelf in uw eentje niet zo snel zult klaarmaken en wat is er nu gezelliger om dit samen te doen onder het genot van een drankje. Eigen bijdrage is 10.00 inclusief koffie of thee en 1 consumptiebon.

Zaal open 11.00 uur, sluiten 15.00 uur, natuurlijk vooraf opgeven en betalen bij Nel of Nico telefoon 010-4262808.

De tijd gaat best hard en er zijn al behoorlijk veel aanmeldingen binnen voor ons jaarfeest op zondag 16 september, wij gaan weer groots uitpakken met de Rijnmondband, ons eigen Chantykoor, muziek van Hans Juin, loterij en de maaltijd? Blijft nog even geheim, eigen bijdrage is 12.50 en ook al hebben wij nu meer ruimte VOL=VOL.

Meer berichten