Onderweg vertelt de fluisterbootgids bijzondere verhalen en grappige anekdotes over de stad.
Onderweg vertelt de fluisterbootgids bijzondere verhalen en grappige anekdotes over de stad. (Foto: pr)

Actie voor Schiedammers: varen voor een eurootje!

Schiedam - Het is weer volop zomervakantie en dus is de Stichting Rondvaarten weer gestart met hun jaarlijkse actie voor de Schiedammers. Op de dinsdagen in de vakantie, vanaf heden t/m 21 augustus, kunnen inwoners van Schiedam een rondvaart op de fluisterboot maken voor één euro. "Het enige wat je hiervoor moet doen is je legitimeren als inwoner van Schiedam."

De fluisterboten vertrekken niet meer vanaf Museummolen de Nieuwe Palmboom maar vanaf de Vismarkt aan de Lange Haven. Met deze nieuwe opstapplaats voor de fluisterboot liggen alle toeristische attracties van Schiedam op loopafstand van elkaar in het historische centrum van de stad.

Grappige anekdotes

De rondvaartboten varen drie keer per dag, namelijk om 11.45 uur, om 13.30 uur en om 15.00 uur. De rondvaart duurt ruim een uur. Onderweg vertelt de fluisterbootgids bijzondere verhalen en grappige anekdotes over de stad.

Kaartjes

De kaartjes voor de 1 euro actie voor Schiedammers zijn te koop bij Museummolen De Walvisch, Westvest 229 en in het I-Punt in de Waag, Lange Kerkstraat 39. De tickets zijn niet telefonisch te reserveren. Bij annulering is er geen restitutie mogelijk.

Meer berichten