Foto: Foto:

Wat een openingsfeest!

Zo jammer dat deze krant maar één keer per week uitkomt en zo jammer dat ik maar om de week mag schrijven, want ik loop nu al een week met een dikke grijns op mijn gezicht. Wát een succes is ons officiële openingsfeest geweest zeg! Na heel veel bloed, zweet en tranen (er is zelfs een tophit van gemaakt) konden de vrijwilligers en sponsors (ik kan het niet genoeg herhalen) genieten van hun inspanning.

Reeds zeer ruim voor de openingstijd waren de mensen aanwezig en waren alle beschikbare stoelen bezet, maar al hadden wij er nog 200 bijgehad, dan nog hadden wij dit niet gered. Bijna iedereen heeft zich gelukkig aangepast, bij een seniorenvereniging hebben veel leden een lichtelijk ongemak -ik ook helaas- maar deze opkomst was overweldigend. Burgemeester Lamers en wethouder Van Aaken namen de officiële taak op zich, bij het luiden van de scheepsbel werd gelijk het "bomenplafond" geopend en heeft u het gemist? Geen nood, wij zijn op werkdagen geopend tussen 09.30 en 16.00 uur.

In zijn toespraak bleek de burgemeester erg onder de indruk van het feit dat wij zelfs in die grote ruimte toch de huiselijke sfeer zo goed hebben neergezet met kleinere, sfeervolle ruimtes. Ook vond hij dat er best wel meer leden bij kunnen, en daar moet ik hem als ledenwerver natuurlijk gelijk in geven. Deze nieuwe sociëteit is geschikt voor heel veel activiteiten en er is plaats genoeg. Schroom dus niet en volg het advies van de burgemeester op: meld u aan als lid, dat kan als u mij belt op 06-22724227 of via jokeballijns@hotmail.com. Of kom eerst even langs om de sfeer te proeven. Denkt u nu: ik heb niets met activiteiten, uw steun kunnen wij heel goed gebruiken. Voor slechts 20,-- pj/pp zeg ik: welkom bij de club! Krijg ook wel de vraag, maar waar is het Spinhuispad 36-50? Komt u van de Grote Markt dan is het rechts voorbij het Wennekerpand, komt u vanaf de Parkweg, dan is het links net over de brug aan uw linkerhand.

Het kan niet missen. Maar die grote grijns op mijn gezicht, die krijgt niemand er voorlopig vanaf. Tot over 2 weken!

Meer berichten