Logo nieuwestadsblad.nl


Op 8 en 9 september zal de tweede editie zijn van Parade aan de Schie, een weekend waarmee Theater aan de Schie het nieuwe theaterseizoen opent.
Op 8 en 9 september zal de tweede editie zijn van Parade aan de Schie, een weekend waarmee Theater aan de Schie het nieuwe theaterseizoen opent. (Foto: )

Alvast voor in de agenda: Parade aan de Schie

Na het succes van de eerste editie in 2017, luidt Theater aan de Schie voor de tweede keer het nieuwe theaterseizoen in met Parade aan de Schie. Het tweede weekend van september staat in het teken van previews, proeverijen en diverse activiteiten. De presentatie is in handen van Peter Heerschop.

Schiedam - Verwacht op Parade aan de Schie op zaterdag 8 en zondag 9 september informatie over nieuwe voorstellingen, previews op het toneel van de sfeervolle spiegeltent, proeverijen en een hoop leuke verrassingen in de foyer. Uiteraard kunnen kinderen weer rondjes draaien in de zweefmolen.

Het wordt een feestelijke parade voor jong en oud met op zondag een speciaal programma in het teken van yoga en een speciaal kinderprogramma. Het gehele programma houdt Theater aan de Schie nog even geheim. Wel kan het theater laten weten dat de presentatie in handen is van cabaretier Peter Heerschop, bekend van tv-programma's zoals Kopspijkers en Jeuk.

Vorig jaar werd de eerste editie van Parade aan de Schie bezocht door bijna tweeduizend theaterliefhebbers. Ook dit keer is de toegang het hele weekend gratis. Het programma wordt later op de website www.theateraandeschie.nl bekendgemaakt.

Meer berichten
Shopbox