Logo nieuwestadsblad.nl


Foto:

Ik ben sprakeloos!

Hoe heb ik het zo kunnen plannen in oktober vorig jaar om er lekker tussenuit te gaan naar de Griekse zon terwijl de andere vrijwilligers bijna dag en nacht bezig zijn met de verhuizing? Ja helaas, dat wist ik niet toen en ik moet zeggen dat men aan mij weinig heeft met sjouwen en dat soort dingen. Maar toch...

Natuurlijk had ik alle voorbereidingen en werkzaamheden gezien, voor een pand wat zo lang heeft leeggestaan een beetje aanzien kreeg. Natuurlijk heb ik op mijn manier bijgedragen aan de verhuizing, maar wat de groep vrijwilligers gedaan heeft? Nou, daar ben ik sprakeloos van! Wat is het mooi geworden! Wat een fantastische sociëteit is het geworden. Geloof mij, als u mij sprakeloos wilt krijgen, moet er heel wat gebeuren en laat dit nu precies zijn wat er is gebeurd.

Eigenlijk is mijn column te klein om alles te benoemen. Een hele grote ruimte die heel harmonieus is ingericht. Door de warme uitstraling van de grote ramen met kleurrijke stickers krijg je ook van buitenaf een goed inzicht van wat er binnen gaande is. Het is eigenlijk triest dat een pand dat zo lang heeft leeggestaan en een doorn in het oog was voor de buitenwereld zo'n metamorfose heeft ondergaan. Dat wij ook onderdak bieden aan Schiespoor wist u natuurlijk al, maar voor al onze activiteiten is nu een zee van ruimte. De vijf grote biljarts die er staan, zijn eigenlijk maar een klein onderdeel hiervan. Wilt u ook biljarten? Word gewoon lid bij ons.

Hoe leuk is het dat terwijl onze vrijwilligers zo hard aan het werk waren, wij al heel veel leden erbij hebben gekregen. Maar…. u kent mij al een beetje na zoveel jaren, wij willen gewoon nóg meer leden. Bent u al lid? Neem gewoon de buren mee. Wel zo gezellig. Voor slechts 20,- per persoon, per jaar ben je lid en steun je ons geweldig. Met nóg meer leden kunnen wij de contributie gewoon laag houden en zijn wij voor elke beurs toegankelijk. Wel zo fijn, want niemand hoeft eenzaam te zijn.

Aanmelden op 06-22724227 of jokeballijns@hotmail.com of kom gewoon langs. En hou zondag 15 juli vrij, volgende keer kom ik hier op terug.

2 reacties
Meer berichten
Shopbox