Logo nieuwestadsblad.nl


Damesselectie HC Schiedam al afgerond

Schiedam - De damesselectie waarmeer HC Schiedam komend seizoen in de Overgangsklasse uitkomt is al rond. Dit geheel naar wens van coach Karlijn Petri, die evenals vorig jaar in een vroeg stadium rust en duidelijkheid binnen de groep wil hebben om daarmee optimaal naar de competitiestart toe te kunnen werken.

Nieuwkomers bij de groep van zestien zijn Esra Luijten (Leonidas), Tessa Rietema (Spirit / Hudito), Maaike van Dalsen (Meisjes A1 / Leonidas). De begeleiding van het team zal verder bestaan uit de nieuwe assistent-trainer/coach Maarten Broekhuizen en manager Peet Maat. De videoanalyses zullen verzorgd worden door Jip Hoogerwerf. Petri: "We hebben voor komend seizoen in de overgangsklasse weer een waanzinnig mooie groep staan!"

De definitieve selectie van HC Schiedam bestaat komend seizoen uit:

Eva Baartmans          

Febe Brouwer

Anouk van Collenburg          

Maaike van Dalsen   

Robin Hilhorst           

Fabienne de Jong      

Marije Kloppenburg  

Sigourney Lansman

Esra Luijten   

Sarah Oosterom

Tessa Rietema           

Quinty Rotscheidt     

Jessica van Rumpt     

Iris Schouwstra          

Myrna Tanis  

Willemijn van der Velden

Het contract met Karlijn Petri is tussentijds met twee jaar verlengd. Vrijdagavond 15 juni speelt Schiedam in deze nieuwe setting een oefenwedstrijd tegen het Nederlands damesteam 40+, huidige Europees kampioen die deze zomer deelneemt aan het WK masters in Barcelona. Aanvang 20.30 op Rabobank Veld 1.

reageer als eerste
Meer berichten
Shopbox