Foto: Regiosport Vlaardingen/Schiedam

Schiedamse voetbalfinale haalt het einde niet

Schiedam - "Dit wil je niet meemaken", verzuchtte de toernooileiding van het Schiedams voetbalkampioenschap, nadat het SVV-doelman Serhan Tenekecioglu met een in de eindstrijd tegen Excelsior'20 opgelopen ernstige blessure richting ziekenhuis had zien vertrekken.

Daarop werd na overleg met trainers Toon Wolters en Gokhan Cayir besloten de eindstrijd niet af te maken. "En het was zo'n mooie dag", reageert Mischa Keemink geschrokken. "Prima sfeertje. Geen wanklank te horen. En dan dit." In het ziekenhuis was de diagnose pijnlijk: een gebroken scheenbeen. Vooralsnog zijn Excelsior'20 en SVV/zo uitgeroepen tot de gedeelde winnaars van het vierde Schiedamse toernooi. "Daarover gaan we nog wel in overleg met beide de clubs. Er zal hoe dan ook toch een wedstrijd gespeeld moeten worden om aan te wijzen wie er in de Super Cup tegen de Vlaardingse kampioen gaat spelen", aldus Keemink, "Mochten ze dat dan als een replay van de finale zien, hebben wij daar geen bezwaar tegen."        

De uitslagen: poule A KethelSpaland/zo-SVV/zo 0-1, Excelsior'20-SVV/za 1-0, Excelsior'20-KethelSpaland/zo 1-0, SVV/za-SVV/zo 0-5, Excelsior'20-SVV/zo 0-1, KethelSpaland/zo-SVV/za 2-0; poule B HBSS-PPSC 2-1, KethelSpaland/za-Hermes DVS 2-0,HBSS-KethelSpaland/za 0-1, PPSC-Hermes DVS 1-1, HBSS-Hermes DVS 1-1, KethelSpaland/za-PPSC 1-1. Halve finales: HBSS-SVV/zo 0-0 (SVV wns), Excelsior'20-KethelSpa- land/za 3-2.

Meer berichten