Foto: Foto:

Het wordt leeg...

berichten uit het blauwhuis

Toch wel een beetje weemoed als ik alle kale plekken in onze vertrouwde sociëteit zie komen. Wij hebben hier toch tientallen jaren gebivakkeerd met alle ups en downs.

Zelf heb ik nu tien jaar meegedraaid en veel nieuwe leden zien komen en helaas ook van veel leden afscheid moeten nemen. Maar ja, dat risico loop je meer met een seniorenvereniging dan met een jongerenvereniging.

Niet dat het verlies van ouderen "gewoon" gaat worden, want het zal je maar overkomen dat je je maatje van heel veel jaar moet missen. Soms vallen mensen in het bekende zwarte gat en heel soms zie je mensen opfleuren, zeker als de partner een lang en zwaar ziekbed achter de rug heeft.

Heb veel leden zien komen en ook velen zien gaan...

Gelukkig hebben wij als sociëteit vaak als vangnet kunnen fungeren en zijn dan ook van plan in ons nieuwe pand hiermee door te gaan. Ja dat nieuwe pand hè, bent u al benieuwd hoe het eruit gaat zien of bent u al langs geweest om te klussen of gewoon lekker te kijken? Op dit moment staan de biljarttafels er en door die grote dingen gaat het er ineens veel voller uitzien.

Er staan voor alle grote ramen grote ronde tafels met prachtige lampen en stoelen en om ook een wat knussere sfeer te scheppen is er een hoek ingeruimd met drie enorme "love Seats" die zo lekker zitten, dat ik bang ben dat wij daar in de toekomst tijdklokken moeten gaan neerzetten. Nee hoor dat is een grapje want de hele sociëteit is van alle gemakken voorzien en alle stoelen zitten voortreffelijk.

Helaas zult u daar nog even geduld voor moeten hebben. Op dit moment zijn wij gesloten voor activiteiten tot maandag

17 juni. Dan is iedereen vanaf 10.00 uur weer welkom, met iedereen bedoel ik alle leden. Wilt u ook lid worden of ons steunen? Heel graag natuurlijk, dan kunt u zich aanmelden op jokeballijns@hotmail.com en vermeld daarbij al uw gegevens, dan nemen wij daarna telefonisch contact met u op en kunt u voor slechts 20,- per persoon, per jaar gebruik maken van alle activiteiten. Ik zeg altijd: welkom bij de club!

Meer berichten