Logo nieuwestadsblad.nl


De lezing leert hoe kinderen die EHBO nodig hebben, te helpen.
De lezing leert hoe kinderen die EHBO nodig hebben, te helpen. (Foto: PR)

Interactieve lezing over Kinder-EHBO in bibliotheek

Schiedam - Elk jaar komen gemiddeld 140.000 kinderen op de Spoedeisende Hulp terecht na een ongelukje thuis. Ouder en/of opvoeders zijn vaak in de buurt en kunnen direct eerste hulp verlenen als dat nodig is.

In de reeks 'Positief opvoeden' in Bibliotheek Schiedam in de Korenbeurs wordt op dinsdag 29 mei rond dit onderwerp de interactieve lezing over Kinder-EHBO gehouden.

EHBO-School Rijnmond

De lezing leert ouders, opvoeders en anderen om kinderen die EHBO nodig hebben, te helpen. Isabel van Donkelaar, van EHBO-School Rijnmond legt uit hoe eerste hulp verleend kan worden in geval van koortsstuipen, bij kinderziekten, bij verslikking, verwondingen en vergiftiging. Wel zo handig als je in geval van nood weet hoe te moeten en te kunnen handelen om een kind te helpen.

Gratis

Deelname is gratis. Aanmelden kan door een e-mailbericht te sturen naar advieswinkel@komkids.nl. De bijeenkomst is aan de Lange Haven 145 in Schiedam en gaat om 19.30 uur van start.

De reeks 'Positief Opvoeden' is een samenwerkingsverband van de Bibliotheek Schiedam met het Centrum voor Jeugd en Gezin en KomKids kinderopvang.

Meer berichten
Shopbox