Wachtwoorden en privacywet

Weet niet hoe het met u gesteld is, maar ik word een beetje gek van al die wachtwoorden en de komende wet op de privacy. Krijg steeds berichten op mijn mail, telefoon, computer dat ik overal toestemming voor moet geven. Toestemming? Waarvoor? Het kost mij uren om voorwaarden door te lezen en eerlijk gezegd heb ik daar echt geen zin in. Als ik op Facebook wil, dan verwacht ik gewoon dat zij eerlijk met mijn gegevens om gaan, maar helaas is dit in de praktijk anders.
Natuurlijk moet je om de zoveel tijd je financiële wachtwoorden veranderen, dat begrijp ik ook wel en dan krijg je gelijk te horen: ja maar daar is een app. voor, heel gemakkelijk! Maar ik wil weer niet één of andere app. op mijn telefoon. Tegelijkertijd denk ik dan aan al mijn leeftijdsgenoten en ouderen, hoe gaan die er mee om? Bij ING gaan de papieren TAN-codes al verdwijnen, alles moet straks via de smartphone. Zijn zij net een beetje gewend aan digitaal bankieren, moeten zij nu weer aan de smart phone.

Krijgen zij straks allemaal een nieuwe telefoon van de ING? ik zie het niet gebeuren, maar weet u een oplossing hiervoor?

Voorlopig zijn wij hard aan het werk met de verhuizing naar het Spinhuispad, elke keer dat ik binnenkom is erweer een stukje af. De toiletten worden prachtig, de vergaderkamer (oneerbiedig het aquarium genoemd) is mooi, wat het aquarium betekent, u moet maar eens een kijkje komen nemen! En bent u nog geen lid? Een goede gelegenheid om u aan te melden, voor slechts 20,00 per persoon steunt u ons geweldig en kunnen wij onze plannen realiseren. U kunt uw gegevens sturen naar jokeballijns@hotmail.com en dan maak ik het voor u in orde.

Oei, nu realiseer ik mij dat niet iedereen internet heeft, nu met alle telefoons kunt u mij ook bellen op 06-22724227.

Houdt u in ieder geval zondag 15 juli vrij, want dan wordt de nieuwe societeit aan het Spinhuispad 36-50 officieel geopend.
Geniet van het lekkere weer, in Nederland kan het immers zo weer omslaan!

Meer berichten