Geslaagde afsluiting blokfluitproject

Schiedam - Afgelopen zaterdag was de afsluiting van weer een blokfluitproject van muziekvereniging Sint Radboud in samenwerking met enkele basisscholen in Schiedam-Noord.

De jonge blokfluiters leerden de afgelopen weken enkele muzieknoten, maatsoorten en ritmes. Samen met de muzikanten van het leerlingenorkest van Radboud werden enkele liedjes gespeeld voor ouders, opa's en oma's en zusjes en broertjes. Dat was best spannend, zo'n eerste keer optreden voor een groot publiek...

Na deze introductiecursus is er een vervolg op de blokfluit. Uiteindelijk zal na verloop van tijd overgestapt kunnen worden op een echt blaasinstrument. Maar met de opgedane kennis kan je natuurlijk ook slagwerk gaan doen! Dat kan dus allemaal als je lid wordt van deze muziekvereniging. Ook reguliere muzieklessen zijn mogelijk en instrumenten zijn gratis in bruikleen. Meer informatie en contact via de website www.sintradboud.nl !

Of kom eens kijken op de repetitie van het leerlingenorkest op dinsdagavond van 18.45 tot 19.45 uur in het verenigingsgebouw van Sint Radboud aan de Kerkweg 46a in Schiedam-Noord tegenover de Sint Jacobuskerk!

Meer berichten