Wat wordt het mooi!

Telkens als ik andere bestuursleden en vrijwilligers spreek is het eerste onderwerp 'het nieuwe onderkomen aan het Spinhuispad'.

Ook al zijn wij heel druk bezig met de belastingen en alle andere zaken, steeds is iedereen hier vol bewondering over. Maar voor het zover is moet er nog heel, heel, heel veel gedaan worden. De vloer ligt er, er wordt volop behangen en geverfd, de schuifwand is ingemeten, zo ook de keuken die besteld is: kortom, mijn column is echt te klein om alles te benoemen. Maar om die verhuizing mogelijk te maken gaat de sociëteit dicht tussen 1 en 17 juni. De biljarters kunnen zelfs vanaf 25 mei niet meer hun balletje stoten. Nu krijg ik steeds te horen: gaan jullie zo lang dicht? Wat moet ik in die tijd doen? Geloof mij of niet, maar daar heb ik een goede oplossing voor: kom gewoon lekker helpen met de klusjes die door iedereen gedaan kunnen worden. Aanmelden bij Nico Peters aan de bar en vele handen maken licht werk.

Ik ga al die belasting-
aangiftes nu al missen

Nog twee weken kunnen wij ons uitleven op de belastingaangiftes. Ik ga het nu al missen. Maar tussendoor zitten wij niet stil hoor. Donderdag was de busreis naar Zeeland, helaas is in Nederland het weer altijd spelbreker, maar gelukkig hebben wij er weinig last van gehad. Was u er niet bij? Ja dan heeft u een heel gezellige dag gemist, ga weer eens diep nadenken voor een reisje in het najaar. Wordt vervolgd!

De jaarlijkse ledenvergadering wordt voor het laatst gehouden aan de Lange Nieuwstraat en staat gepland voor zondag 15 april. Aanvang 11.00 uur.

De vergadering is dit jaar echt belangrijk, er moeten beslissingen worden genomen waarbij wij uw aanwezigheid en stem hard nodig hebben. Wij zorgen voor een kopje koffie of thee, na afloop een kopje soep met een broodje, verdere consumpties zijn voor eigen rekening.

Ik hoop echt op een grote opkomst. Laat uw stem eens niet verloren gaan, dat hebben de Schiedammers al genoeg gedaan met de Gemeenteraadsverkiezingen. Zo zonde die lage opkomst, zo zonde om stemrecht verloren te laten gaan.

Meer berichten