High Tea in de Buurtvrouw, een van de onderdelen die geld in het laatje brengen. (Foto: Team Matt)
High Tea in de Buurtvrouw, een van de onderdelen die geld in het laatje brengen. (Foto: Team Matt)

Team Matt rent voor de vijfde keer voor KiKa

Team Matt rent dit jaar voor de vijfde keer mee met de Run for KiKa, een sponsorloop voor Stichting Kinderen Kankervrij. Om het sponsorbedrag zo hoog mogelijk te krijgen, organiseert het team diverse kleine evenementen, zoals een Fit voor KiKa-middag en een heuse Ladies' Night bij sportcentrum DFC Schiedam.

Schiedam - "We doen dit nu voor het vijfde jaar, maar het enthousiasme waarmee we het doen, is nog net zo groot als toen we begonnen," vertelt Anneke van Wurmond, oma van Matt en oprichtster van het team. "De high tea die we op 18 maart organiseren was snel uitverkocht en er zijn weer veel vrijwilligers die voor heerlijke hapjes gaan zorgen. Ook komt de ukelele-band The Elastic Stockings weer een optreden verzorgen. Het belooft een gezellige zondagmiddag te worden."

De sportmiddag Fit voor KiKa bij sportcentrum DFC Schiedam is nieuw op de agenda. "Tijdens deze middag op 22 april worden er in het sportcentrum diverse workshops en demonstraties gegeven. Zo kan je onder andere meedoen met de nieuwe sensatie 'Pound', lekker dansen met Sambaerobics en helemaal zen worden met yoga'', vertelt Anneke. "We zijn heel blij met sportcentrum DFC Schiedam. Ze helpen ons geheel vrijblijvend mee met organiseren en ook de instructeurs geven graag wat vrije tijd op.''
Kaarten voor Fit voor KiKa-middag (15 euro) zijn binnenkort te koop bij sc DFC. Info: www.teammatt.nl

Meer berichten

Shopbox